2012. szeptember 21., péntek

for life

Bóbita ismét kitett magáért, csodás dolgokat alkotott, amik már megvásárolhatóak a Zig Zag Scrap-nél






az oldalam a fenti készletekkel, valamint a nem olyan régen megjelent frames for life-fal, illetve a már régebbi hunny bunny-val készült.



self confidence

a Zig Zag Scrap boltjában ismét valami fantasztikus készlet várja a scrapbook kedvelőket: Beedeesign és ValC együtt alkotott egy csudaklasszt.


ismét elővettem az első szigetköröm után készült fotót. olyan jó volt; szuper érzés volt teljesíteni az 5,3 km-es távot!


nem bírtam megállni, hogy ne készítsek a készlettel még egy oldalt. így most újra feldolgoztam a már régebbről is ismert tablóképem. :)


2012. szeptember 7., péntek

frames for life

Bóbita ismét alkotott, nem is akármit. most egy szuper, kereteket tartalmazó készletet rakott a Zig Zag Scrap polcára, ahol a frames for life jelenleg kedvezményesen vásárolható meg.


néhány héttel ezelőtt ért véget számunkra a nyaralás. a nyárból másfél hetet Velencefürdőn töltöttünk, itt készült az oldalon látható fotó is, ami egy délutáni fürdés utáni pillanatot örökít meg.

credits:
Bóbita Designs (blue bird, frames for life, generations, naturally, sunshine)

2012. szeptember 1., szombat

amelie

Bóbitának tegnap új készlete jelent meg, melyet a Zig Zag Scrap-nél lehet beszerezni akciósan.



pár héttel ezelőtt hármasban mentünk le sétálni. mivel nap közben meleg volt, ezért inkább az esti sétálást részesítettük előnyben. nagyon szép fények voltak, és nem bírtam ki, hogy ne kapjam elő a telefonom, amivel gyorsan meg is örökítettem a látványt.
hosszú idő után olyan fotó szerepel az oldalon, amin nem manipuláltam semmit.